POMO

POMO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pomo. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 21:03 Douro had niet veel met orgineel te maken. Petjil was goed.
7 aug 2022 om 9:23 Onze gasten vonden het ook heerlijk en dat was het ook, Pom....
6 aug 2022 om 18:04 Zeer lekker!
30 jul 2022 om 3:04 Nooit meer! 1 stuk kip in de roti? Was meer bot dan kip. Verder ook heel karig qua aardappel. Nooit meegemaakt zo’n kleine portie. Smaak was wel ok hoor maar dit is niet wat ik van een portie roti verwacht
29 jul 2022 om 20:12 Kipsate en roti kip. Perfecte smaak, snelle bezorging!
29 jul 2022 om 6:19 Prima maaltijden: vegetarische roti en gado gado. Vriendelijke en nette bezorger. Bezorgtijd acceptabel. Zeer tevreden!
28 jul 2022 om 23:13 Smulsaté van ossenhaas; supermals! De stukken javaanse en kerrie kip zacht gestoofd en lekker van smaak; kip- en varkenssate ook lekker. De groenten waren simpel en gekookt in klapper denk ik. Pindasaus vond ik veel te zoet, mijn man smulde ervan.
28 jul 2022 om 20:25 Hier besteld toen mijn standaard rotiboer met vakantie was. De vegetarische roti was niet wat wij er van verwacht hadden. De aardappel was slap en geheel vrij matig van smaak.
17 jul 2022 om 20:33 Super lekker! Ga ik zeker vaker bestellen!
15 jul 2022 om 23:02 Geen grote porties. Wel grote botten in het vlees
14 jul 2022 om 20:43 Wederom superlekker!!
4 jul 2022 om 0:23 Eten was fantastisch. Echt een aanrader! Vooral de pom en de rames waren erg lekker.